Få kontroll över din
egen rehabilitering

Må bättre snabbare med Pedatim

Behandling med
tydlig dosering

Visste du att rehabilitering är lika viktigt för din återhämtning som medicinerna efter en operation eller medicinsk behandling? Du behöver komma upp och röra på dig och göra dina övningar för att undvika komplikationer och minskad muskelmassa. Samtidigt är det lätt att glömma bort rörelser och andningsövningar under vårdtiden.

Pedatim

– hjälper dig att hjälpa dig själv

Pedatim är en digital träningstavla som är enkel att använda och som gör dig delaktig i din egen åter-hämtning. Ett hjälpmedel vid din sida som visualiserar din rehabilitering och ger dig feedback.

Med Pedatim blir effekterna av din rehabilitering tydlig – belöning när du behöver den som bäst. Pedatim skapar rutiner som stöttar dig under hela vårdtiden. Så att du kan åka hem tidigare.

Varför
Pedatim?

  • Motiverar och engagerar dig i rehabiliteringen
  • Hjälper dig att komma ihåg dina övningar
  • Tydliggör och belönar – du ser din förbättring
  • Gör att du kan bidra till din egen återhämtning
  • Underlättar dialogen mellan dig och vårdpersonalen

Så fungerar Pedatim

Pedatim visualiserar din rehabilitering på en 13 tums pekskärm som står vid din säng under hela sjukhusvistelsen. Här kan du och ditt vårdteam se vad som gjorts och vad som behöver göras. Och övningarna kan justeras utifrån ditt hälsotillstånd.

En bra sak med Pedatim är att din återhämtning blir mätbar. Belöningen blir tydlig när din rörlighet förbättras. Smärtan minskar, magen fungerar och du äter och sover bättre. Du återhämtar dig snabbare.

Pedatim i surfplatta

Pedatim engagerar alla

Pedatim är ett hjälpmedel för dig som patient. Men också för all vårdpersonal du kommer i kontakt med under din vårdtid. Pedatim finns för att du ska kunna tillgodogöra dig den rehabilitering du har rätt till. Ett stöd för din hälsas skull, på dina villkor.

Vill du veta mer om Pedatim?